Om

Om Lars Thuesen

 

Lars har 20 års erfaring med forandringsledelse og facilitering primært i den offentlige sektor i Danmark og internationalt som chef, leder, embedsmand og konsulent.

 

Han er en meget kompetent træner og forandringsleder, der på entusiastisk vis skaber fælles visioner og strategier. Han designer konkrete og sammenhængende projekter og opnår fælles mål ved at involvere relevante partnere og ved til stadighed justere metoder og midler for at sikre mening og optimal effekt.

 

Lars har været udviklingschef i Kriminalforsorgen, senior konsulent i Ernst og Young Management Consulting, konsulent i Kommunernes Landsforening og i Finansministeriet, Økonomistyrelsen. Han har en master grad i statskundskab fra Århus Universitet og en executive master grad fra HEC/ Oxford Universitet i coaching og forandringsledelse.

 

Lars har meget stor erfaring med ledertræning og proces facilitering i hele verden, f.eks. fra Oxford Universitet, CBS, DTU (diplom i forandringsledelse) et innovations Master program i Sydafrika, ledertræning for fængselsinspektører i Marokko, workshops og foredrag om social innovation i UK, Frankrig, Canada, Slovakiet, Norge, OECD og de baltiske lande.

 

I 2014 grundlagde Lars WIN – Welfare Improvement Network. WIN hjælper organisationer med at igangsætte og skabe bæredygtige velfærdsløsninger.

 

Win - Welfare Improvement Network, E-mail: lars.thuesen@win-org.eu, Mobil: +45 3153 3393, CVR nr. 25 70 82 96